Mångsidig restaurang i Jönköping

Det finns många bra restauranger Jönköping, men frågan är om inte Shooters Biljard toppar det mesta, inte minst om du är ute efter en helkväll med varierande aktiviteter. Här kan du, förutom att dricka öl och spela biljard, även titta på sport och äta en god middag.

I källaren finns inte mindre än nio biljardbord. Detta gör att ni med lätthet kan få plats med ett större sällskap, till exempel en firmafest, och göra något kul tillsammans som alla kan delta i. Just biljard är på många sätt en ultimat aktivitet eftersom det är lätt för alla att spela tillsammans, oavsett förkunskaper eller skicklighetsnivå.

  Om ni är ett stort sällskap är det dock bra att vara ute i god tid, och boka i förväg, då ni i så fall kan vara säkra på att ni får spela nära varandra. Om ni däremot bara skulle vara två personer rekommenderas drop-in istället.

Restaurang i Jönköping med bra pris för studenter

Om ni istället skulle vara intresserade av en after work, så erbjuder Shooters Biljard finfina möjligheter. Det är den perfekta avslutningen på en lång och hård arbetsvecka, och en bra uppladdning inför kvällen, om man känner för festligare aktiviteter. After work-buffé serveras mellan 16-20 varje fredag. Under den här tiden finns flera bra erbjudanden, och lägre priser i baren.

På entréplan finns en restaurang med bra meny. Här hittar en komplett Á la carte meny, med bland annat goda kötträtter, och hemmagjorda hamburgare. Lokalen har unik atmosfär, och är perfekt för att tillbringa långa middagar i gott sällskap.

För dig som är student är det måndagar som gäller om du vill hitta finfina erbjudanden. Om du uppvisar ett giltigt student-ID så får du bland annat spela biljard gratis en timma, och bra priser på både mat och dryck.​